IB образование в действие

От 2024-04-18 17:30:00

До 2024-04-18 19:00:00

Присъединете се към нас за уникално пътуване: „IB образование в действие“

🌟 Изживейте бъдещето на образованието! 🌟

Поздравления за всички любопитни умове и бъдещи агенти на промяната в света! С радост каним вас и вашето семейство на завладяващо събитие за демонстрация, „IB образование в действие,“ организирано от нашето енергично училищно общество. Този специален ден е предназначен за потенциални семейства да се потопят дълбоко в трансформативния свят на програмите на Международния бакалауреат (IB), които предлагаме.

Кога? Четвъртък, 18 април, започвайки точно в 17:30 ч.

Къде? В сърцето на нашата учебна общност – гр. София, ул. Болград 6.

Защо да присъствате?

  • Открийте пътешествието на IB: Разгледайте как нашите програми на IB възпитават любопитни умове от Програмата за начални години (PYP) до Гимназиалната програма (MYP).
  • Срещнете нашите водачи: Взаимодействайте с нашите отдадени учители и чуйте от първа ръка за въздействието на IB образованието и Монтесори подхода.
  • Интерактивни работилници: Изживейте нашите динамични класни стаи чрез интерактивни работилници, предназначени както за родители, така и за деца. От научни експерименти до арт проекти, опитайте нашия холистичен подход към образованието.
  • Чуйте от нашите ученици: Слушайте вдъхновяващи истории от нашите ученици за това как IB и Монтесори подхода са оформили тяхното образователно пътуване и са ги подготвили за успех извън класната стая.
  • Разгледайте нашия кампус: Направете обиколка и вижте нашите иновативни учебни пространства, живи класни стаи и приветливи пространства за общуване.

Подгответе се да бъдете вдъхновени от безкрайните възможности, които IB образованието предлага, за да даде възможност на вашето дете да стане учащ се за цял живот, творец, намиращ решения, и гражданин на света.

Регистрирайте се днес! Местата са ограничени, затова, молим, потвърдете вашето присъствие [тук], за да сте сигурни, че няма да пропуснете този просветляващ опит.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на „IB образование в действие“ и да споделим изключителното пътуване, което очаква вашето дете в нашето училище.

Вълнуваме се да се срещнем на това уникално събитие.