Коледен концерт и Благотворителен базар

От 2019-12-21 17:30:00

До 2019-12-21 19:00:00

Зимното слънцестоене е онзи период от годината, в който честваме идеята за прераждащото се Слънце. Смята се, че времето на дългите тъмни нощи притежава мощна регенерираща енергия, която ни води към обновяване и самоосъзнаване. Именно сега се почита енергията на Богинята Луна, за която се вярва, че ще роди Слънцето. Ето защо древните цивилизации, култури и религии са създали свои ритуали, чрез които да отдадат почит и да се възползват от тази уникална енергия.

На този специален ден- 21 декември от 17:30 часа бъдете част от коледния ни концерт във Военния клуб. Не пропускайте възможността да видите магичното настроение на децата от усилената им работа.

Освен това, по време на нашите коледни работилници, подготвяме много коледни изненади, които ще можете да закупите по време на Благотворителния базар. Набраните средства от билети и разпродажба ще отидат за благотворителна кауза, избрана от децата – първата професионална болнична програма по арт-терапия и музикотерапия, в която специалисти арт-терапевти и музикотерапевти ръководят ежеседмични сесии с деца-пациенти по време на тяхното лечение.

Очаквайте допълнителна информация от своето дете. Тази година ще имаме специална MMUN маса, на която ще има артикули, направени от участниците в MMUN. Научете повече»

Побързайте да заявете своите билети тук.

Нека, заедно на Слънцестоене си пожелаем магическа Коледа и добра Нова Година!