Тихо пътешествие и откритие: Цялостно развитие

От 2024-01-27 10:00:00

До 2024-01-27 13:00:00

С какво Монтесори прави различно образователното изживяване? 

Как децата запазват своето любопитство към света и любов към знанията?

Какво е да изпитате Монтесори класната стая по начина, по който го прави вашето дете?

Как средата развива потенциала на вашето дете?

Каква е науката зад Монтесори материалите?

Това събитие е уникална възможност да научите от първа ръка какво представлява Монтесори образованието. Изживяването е от автентичната Монтесори подготвена среда и как тя ангажира сетивата.

По време на събитието ще събудим детето във вас самите. Вие ще имате възможността да се потопите в атмосферата на всяка класна стая, ще взаимодействате с Монтесори материалите и да имате презентации и уроци, за да изпитате целенасочените и присъщи учебни дейности, както децата го правят всеки ден.

Можете да очаквате да получите по-добра представа за това как децата и юношите в “Монтесори училище Откривател” прекарват деня си и развиват знанията и уменията си. Това преживяване ще ви даде богато разбиране за автентичните Монтесори материали и подход, и на решаващата роля, която средата играе в ученето, развиване на критично и творческо мислене, в подкрепата на личностното израстване в положителни автентични лидери.

Запазете своето място тук и отбележете дали ще бъдете придружени от вашето дете, тъй като сме предвидили завладяващи занимания за тях.