Невероятният юноша

От 2024-06-12 17:00:00

До 2024-06-12 18:30:00

Уважаеми родители,

Каним ви на специално събитие „Невероятният юноша“ в сряда, на 12 юни, от 17:00 до 18:30 часа.

С голямо удоволствие ви каним на вдъхновяващо и информативно събитие, предназначено за всички, които възпитават или обучават тийнейджъри. Ако сте нетърпеливи да помогнете на младите хора да достигнат пълния си потенциал, това събитие е за вас!

За събитието:

Вдъхновено от най-новите открития в невропсихологията, това събитие ще ви насочи към доказани стратегии за изграждане на силни взаимоотношения и подобряване на комуникацията с тийнейджърите, докато се развиват, учат и растат.

Какво ще научите:

  • Разбиране на тийнейджърския мозък: Открийте защо тийнейджърският мозък е уникален и как това знание предоставя невероятни възможности за промяна и развитие.
  • Ефективна комуникация: Научете как да комуникирате ефективно с тийнейджъри, без да повлиявате негативно на тяхното самочувствие. Ще ви предоставим множество съвети за това какво да казвате, какво да избягвате и най-доброто отношение, което да приемете в ежедневните си взаимодействия.
  • Подкрепящи стратегии: Изследвайте стратегии, основани на последните изследвания в невронауката и психологията, за да разберете по-добре и позитивно да взаимодействате с младите хора.

Защо да присъствате?

Това събитие е задължително за всеки, който е посветен на подкрепата на тийнейджърите в навигирането на този критичен етап от техния живот. Ще си тръгнете с практически инструменти и прозрения, които да създадат позитивна и подкрепяща среда за младите хора, за които се грижите.

С нетърпение очакваме да ви посрещнем за една вечер на учене, растеж и свързване.

Молим, потвърдете вашето присъствие, като кликнете тук до 10 юни.

Надяваме се да ви видим!

Монтесори училище „Откривател“