Прожекция на вълнуващия филм “Учител е детето”

От 2024-01-17 18:30:00

До 2024-01-17 20:00:00

Образованието не трябва да се ограничава до търсенето на нови методи за предимно сух пренос на знания: целта му трябва да бъде да предостави необходимата помощ за човешкото развитие.

Д-р Мария Монтесори

Заповядайте на предстоящата прожекция на вълнуващия филм за Монтесори образованието “Учител е детето”, създаден от френския режисьор Александър Муро, на 17 януари, сряда, в 18:30 часа, в Монтесори училище “Откривател” на ул. „Болград“ 6 в гр. София.

Този филм е удостоен с редица международни награди и е посрещнат с огромен интерес в Европа и света. Монтесори Общност България, със съдействието на “Откривател”, инициира разпространението на този изключително вдъхновяващ филм като част от дългосрочната програма на организацията за популяризиране на педагогическите принципи и практики, формулирани от д-р Мария Монтесори, развитието на Монтесори общността в България и подкрепа на родители и учители да развият знанията и уменията си да отговорят на нуждите на децата. 

Филмът предизвиква голям интерес сред родители, учители, образователни експерти и хора, припознали образованието като приоритет за бъдещото хармонично развитие на децата във възрастни. 

Научете повече за филма: https://film.imontessori.bg/

Запазете своето място за прожекцията на „Учител е детето” тук.

За въпроси или допълнителна информация, молим да се свържете с нас на hello@montessorischools.bg.

Очакваме Ви!