Работилница за родители: Нулата е герой

От 2024-03-27 17:00:00

До 2024-03-27 18:30:00

Работилница за родители: Откриване на супергероя в математиката

Отключете магията на числата с нас на предстоящата работилница „Нулата е Герой“ – завладяващо пътешествие в света на математическото мислене, предназначено изключително за родители.

Преобразяване на Абстрактното в Абсолютно

Наш фокус е очарователният свят на математическата абстракция, домейн, където идеите процъфтяват и числата разказват истории. Абстракцията, или „качеството да работиш с идеи“, служи като наша водеща светлина. Заедно ще изследваме математиката като универсален език, фундаментално човешко наследство, което трансцендира култури и векове, особено през важния втори план на развитие (възрастта 6-12 години).

Това е покана да възприемете математиката не като препятствие, което вашето дете трябва да преодолее, а като вълнуващо пътешествие, за което те инстинктивно са оборудвани да предприемат. Ние се отдалечаваме от въпроса дали децата са готови за математика към това как можем да подхранваме и развиваме тяхното вродено математическо разсъждение, логика и разбиране.

Отбележете 27 март в календарите си за следобед, изпълнен с прозрения, просветление и ангажираност. Потопете се в същността на математическото мислене и открийте как „Нулата е герой“ може да вдъхнови както вас, така и вашето дете.

Насърчаваме ви да осигурите мястото си в тази трансформативна работилница, като поискате вашето участие тук. Сграбчете тази възможност да подобрите вашата перспектива за математиката и да подкрепите образователното пътуване на вашето дете по значим начин.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на събитие, което обещава да промени начина, по който вие и вашето дете възприемате и оценявате света на математиката.