Коледен концерт на Зимното Слънцестоене

Образование, способно да спаси човечеството, не е малко начинание; то включва духовното развитие на човека, повишаването на неговата стойност като индивид и подготовката на младите хора да разберат времето, в което живеят.

Мария Монтесори

По традиция на Зимното Слънцестоене Монтесори училище “Откривател” е домакин на коледен концерт и благотворителен базар. Деца, родители, учители и приятели празнуваме заедно откривателството и радостта, обичта и добротата.
Вълнението и радостта на всички в общността се усещаше във въздуха.

Благотворителният базар на децата от Облачета и Asters&Kometes събра 1 442 лева за избраните от учениците каузи:

Придприемаческата инициатива на младите хора от Eartha бе подкрепена с много енергия и любов, а уникалните произведения реализираха стойност от 664 лева, които ще бъдат използвани в подкрепа на участието на учениците в  Монтесори Модел Обединени Нации.

Благодарим на всички в нашето прекрасно семейство!
Благодарим на всички в нашата откривателска общност за непрекъснатата подкрепа! Заедно сме това, което прави “Откривател” такова специално място за учене, работа и живот.
Благодарни сме, че сме част от образователното пътуване на всяко дете и очакваме с нетърпение да продължим да ги подкрепяме заедно през 2024 г.

Пожелаваме на всички живи същества на планетата Земя обич, доброта и радост!

Щастлива 2024 нова година!