Коледен концерт и благотворителен базар 2021

Традиционният ни Коледен концерт и благотворителен базар се състоя на 21 декември в двора на училището. Богатата ни празнична програма започна с най-малките откриватели. Родителите, учителите и приятелите ни станаха свидетели на танци, песни и кратки пиеси в изпълнение на ученици от всички общности – Детска къща, Начално училище и Млади Хора.

В този ден на Зимното слънцестоене и броени дни преди Коледа, е денят, в който се събираме всички заедно като една голяма общност, за да си припомним какво прави нас – Откривателите – уникални.

Тази година учениците избраха с парите от благотворителния базара да подкрепят две каузи – тази на Световния фонд за дивата природа – организация, която подкрепя дивите животни в България и тази на S.O.S Детски селища.

Отпразнувахме Зимното слънцестоене с Коледен концерт, който стопли сърцата на родители и приятели, за което дори студеният ден ни поздрави със слънчеви лъчи. Благотворителният базар, ръководен от учениците, събра 3263 лева, от които те ще дарят за Кампания “Направи промяна в живота на поне едно дете” и закрила на дивите животни  WWF.

Благодарим на цялата общност от родители, учители и вълшебни помощници за подкрепата, радостта и любовта.

Учим да обичаме. Обичаме да учим.