Коледен концерт и благотворителен базар 2021

Традиционният ни Коледен концерт и благотворителен базар се състоя на 21 декември в двора на училището. Богатата ни празнична програма започна с най-малките откриватели. Родителите, учителите и приятелите ни станаха свидетели на танци, песни и кратки пиеси в изпълнение на ученици от всички общности – Детска къща, Начално училище и Млади Хора.

В този ден на Зимното слънцестоене и броени дни преди Коледа, е денят, в който се събираме всички заедно като една голяма общност, за да си припомним какво прави нас – Откривателите – уникални.

Тази година учениците избраха с парите от благотворителния базара да подкрепят две каузи – тази на Световния фонд за дивата природа – организация, която подкрепя дивите животни в България и тази на S.O.S Детски селища.

Отпразнувахме Зимното слънцестоене с Коледен концерт, който стопли сърцата на родители и приятели, за което дори студеният ден ни поздрави със слънчеви лъчи. Благотворителният базар, ръководен от учениците, събра 3263 лева, от които те ще дарят за Кампания “Направи промяна в живота на поне едно дете” и закрила на дивите животни  WWF.

Благодарим на цялата общност от родители, учители и вълшебни помощници за подкрепата, радостта и любовта.

Учим да обичаме. Обичаме да учим.

 

 

Comments are closed.
Свържете се с нас
  • +359 877 202 640
  • hello@montessorischools.bg
Избирам Откривател
Научете всички, подробности за процеса на прием в Монтесори училище Откривател
Прием
ЛОКАЦИЯ ГЛУХАРЧЕ
  • ул. Глухарче 1
  • Драгалевци, София
ЛОКАЦИЯ ПАПРАТ
  • ул. Папрат 14
  • Драгалевци, София