Монтесори откривателско пътешествие

През изминалия уикенд родители от нашата общност влязоха в обувките на децата и посетиха последователно Монтесори откривателската среда – подготвените среди за деца 0-3, 3-6 и 6-12. Вълнуващ, интересен, предизвикателен – бяха част от определенията след уъркшопа.

Вярваме, че събитието беше полезно и отговарящо на много въпроси. За нашия екип беше чест и удоволствие да бъдем Ваши водачи в това пътешествие в Монтесори света.

Това откривателско пътешествие дава възможност на възрастния да влезе в обувките на своето дете и се запознае със света в Монтесори среда, пречупен през призмата на детските очи, като се включите във вълнуващия уъркшоп Монтесори откривателско пътуване.

Базиран на Монтесори методологията The Silent Journey & Discovery и разработен от Барбара Гордън – международно признат лектор и директор на St. Alcuin Montessori School в Далас, този уъркшоп се провежда суперуспешно от над 30 години в училища в САЩ и света, давайки отговор на въпроси като „Какво преживяват децата в училище и как им се отразява то?“