Прием

Скъпи семейства,

Ние сме щастливи, че сте включители Монтесори училище Откривател във Вашето проучване на детски градини и училища. Един от най-ценните дарове, които можете да дадете на детето си, е отлично образование от ранна възраст.

Съветваме ви да разгледате нашата интернет страница, планирате посещение, и ни се обадете с Вашите въпроси. Ние сме тук, за да осигурим ясен и информативен процес на прием.

Вярваме в дълбоката вътрешна сила, която детето Ви има, за да се развива значимо и изгражда своята личност цялостно. Целта на работата ни е да подпомагаме естественото развитие на Вашето дете, като създаваме образователни среди, които му позволяват да открие радостно света и своето уникално място в него. В това пътуване ние си сътрудничим с вас – родителите, в любящата служба на Вашето дете.

За да се запознаете отблизо с Монтесори училище Откривател, ви каним да ни посетите!

Сърдечни поздрави,
Анна-Мария Йоцова, Основател и Директор

Ние ви насърчаваме да ни посетите преди да подадете заявление и регистрирате детето си онлайн. Като следваща стъпка ще поканим Вашето дете да посети класната стая. Процесът предвижда провеждане на срещи с двамата родители за обсъждане на всички ваши въпроси и очакванията ни за взаимно плодотворно сътрудничество в полза на Вашето дете. След потвърждение за прием, следва Записване и Прием.

Таксата за обучение е годишна такса. Тя може да бъде платена при следните условия: едно плащане, две равни вноски, три равни вноски, девет / единадесет равни вноски. При нужда, семейството може да се възползва от Детско меню / Училищен обяд, Училищен автобус и Клубове / допълнителни занимания, Удължен ден, срещу допълнителна такса като тя се заплаща на учебен срок или годишно.

Родителите се насърчават да посетят и наблюдават в нашите класни стаи.

Децата се приемат по Списък на регистрациите, според възрастта им (минимум 14 месеца) по ред на регистрация, след посещение на детето и среща със семейството.