Вълнуваща възможност за стипендия в Mонтесори училище “Откривател“ за 8. и 9. клас

С радост обявяваме нашата нова стипендиантска програма за новоприети ученици в 8. и 9. клас, които са показали изключителни способности в многоезичието или са изявени в областта на хуманитарните науки, математиката, науките, обществознанието или изкуствата.

Присъединете се към нас в Mонтесори училище “Откривател“ и започнете пътешествие на академично майсторство и личностно развитие!

Детайли за стипендията:

 • Право на участие: Нови ученици, постъпващи в 8. или 9. клас, които са многоезични или са демонстрирали изключителни таланти в хуманитарните науки, математиката, науките, обществознанието или изкуствата.
 • Предимства: Стипендията покрива от 50% до 100% от такси обучение за етапа на образование на ученика до 12 клас.
 • Краен срок за кандидатстване: 31 май 2024г.

Изисквания за кандидатстване:

  1. Подадено заявление за кандидатстване.
  2. Доказателства за многоезични умения или талант в посочените академични области (портфолиа, награди, писма с препоръка и т.н.).
  3. Академична справка за срочни и годишни оценки за обучението в 5., 6. и първи срок на 7. клас. 
  4. Заявление за кандидатстване за стипендия, което включва отговор на въпрос във формат съчинение или есе:Ако можете да имате гигантски билборд навсякъде с нещо върху него, какво ще пише и защо?

Защо да кандидатствате?

Целта на тази стипендия е да подкрепи и насърчи ученици, които са желаещи да разгърнат и подобрят своите умения в динамична междукултурна образователна среда. Стипендиантите ще се възползват не само от финансова подкрепа, но и от богатството на ресурси, включително достъп до международни програми, модерни съоръжения и общност от творчески мислещи съученици и ментори, посветени на насърчаване на майсторството и любовта към знанията.

Как да кандидатствате:

Заинтересованите кандидати трябва да изпратят своите заявления онлайн на hello@montessorischools.bg или лично в офиса на училището до 31 май 2024г.

С нетърпение очакваме вашите кандидатури.

Ние сме развълнувани да приветстваме талантливи, мотивирани ученици да се присъединят към нашата процъфтяваща общност и очакваме вашите кандидатури.

За въпроси, молим, свържете се с нас на телефон +359 885500155.