Джени Хоглунд: Вие ми давате големи надежди за бъдещето, знаейки, че един ден вие ще сте тези, които ще поемат управлението и ще направят света по-добро място

Скъпа общност,

Споделяме с Вас писмото, което учениците от общност „Млади хора“ получиха от Джени Хоглунд:

Скъпа Ерта,


Благодаря ви много за вашето мило и прекрасно съобщение. Това направи деня ми чудесен. Толкова ми беше приятно да се запозная с всички вас и мисля за вас всеки ден, защото цветята са на масата ми. Те възхищават всеки, който влезе в дома ми. Може би мога да стана ваш дистриботор? Също така трябва да ви кажа, че дъщеря ми Астрид бе пленена от възглавницата, която ми подарихте, и ми е трудно да я удържа да не я вземе и занесе в стаята си. Червеното скрънчи за коса също ми е любимо.


Имате много специална среда и беше много лесно да се чувствам добре дошла и като у дома си с вас. Наслаждавах се на всяка минута, на вашата компания, храната и начина, по който работите във вашата общност. Това ми дава големи надежди за бъдещето, знаейки, че един ден вие ще сте тези, които ще поемат управлението и ще направят света по-добро място.


Надявам се, че ще мога да ви посетя отново. (Астрид също е много заинтригувана.) За мен ще бъде удоволствие да ви видя отново и бих подкрепила вашата общност по всякакъв начин. Разбира се, всички сте добре дошли да посетите Швеция.


Всичко най-добро за всички вас,
Джени